Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist om Indonesië te bezoeken. Dit visum kan worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of online via de elektronische visum aanvraag.

Visumvrij reizen

Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen is het ook mogelijk om visumvrij naar Indonesië te reizen. Dit geldt voor toeristische doeleinden en bij aankomst op bepaalde luchthavens en zeehavens. Het is belangrijk om de actuele regelgeving te controleren voordat je op reis gaat.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Indiërs die naar Bali reizen, hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit geldt voor toeristische doeleinden en zakenreizen.

Verlenging van het verblijf

Mocht een Indiër langer dan 30 dagen in Bali willen verblijven, dan is het mogelijk om ter plaatse een verlenging van het verblijf aan te vragen. Dit kan bij de immigratiedienst in Indonesië.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is het nog steeds vereist voor Nederlandse reizigers om een visum aan te vragen voordat ze Bali kunnen betreden. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstellingen

Er zijn enkele uitzonderingen op de visumplicht voor Bali, zoals korte verblijven voor toeristische doeleinden. Het is belangrijk om de meest recente informatie te raadplegen voordat u op reis gaat om ervoor te zorgen dat u aan alle vereisten voldoet.



Meer info: visa indonesie 60 dagen

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te verkrijgen?



Kosten van een visum bij aankomst in Indonesië

Het verkrijgen van een visum bij aankomst in Indonesië kost $35 voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Extra kosten bij het verkrijgen van een visum bij aankomst

Naast de visumkosten van $35 kunnen er extra kosten zijn, zoals administratiekosten of een toeristenbelasting. Het is aan te raden om contant geld bij de hand te hebben om deze kosten te dekken.

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te verkrijgen